Program


Glenn Hughes és a Győri Filharmonikus Zenekar

Glenn Hughes és a Győri Filharmonikus Zenekar

Októberben egy újabb rocklegenda látogat el Győrbe: Glenn Hughes több mint 50 éve aktív zenész, akit a Deep Purple basszusgitárosaként és énekeseként ismert meg a világ, de később énekelt a Black Sabbath-ban és a Trapeze nevű angol rockzenekarban is.

 több

Aktuális előadások



A fordulatos életúttal rendelkező angol előadó mind a mai napig aktív és sosem vált nosztalgiazenésszé, hiszen máig készít új zenéket: a Black Country Communion tagjaként nemrég adtát ki ötödik nagylemezüket, és a közelmúltig a Dead Daisies bőgős-énekeseként is turnézott.

Győrbe ezúttal saját zenekarral érkezik: Ernesto Ghezzi billentyűs, Kaitner Z Doka gitáros és Bernhard Weiz dobos társaságában a legismertebb Deep Purple slágereket, és saját szólódalait adja elő a Richter teremben, ráadásul kiegészülve a Győri Filharmonikus Zenekarral, amit Steve Bentley Klein vezényel majd. Igazán különleges élményre készülhetünk tehát, és sosem hallott zenei köntösben hallgathatjuk majd meg a kedvenc Deep Purple dalainkat, az egyik meghatározó egykori tag előadásában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!